• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Burokėlių lapelių garnyras

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*450g burokėlių lapelių
*1 v.š. kiaulienos riebalų
*1 svogūnas
*1 česnako galva
*0,25 a.š. čili pipiro
*1 v.š. cukraus
*3 v.š. acto
*70ml vandens

Gaminimas

Burokėlių lapus nuplauname ir supjaustome.
Keptuvėje įkaitiname riebalus ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 5 minutes. Suminkštėjus svogūnui, į keptuvę sudedame visą smulkintą česnaką. Po minutės supilame vandenį, suberiame cukrų ir čili pipirą, išmaišome ir ant vidutinės ugnies kaitiname kol užverda.
Užvirus skysčiui sudedame burokėlių lapus, išmaišome, sumažiname ugnį ir verdame apie 10-15 minučių, kol lapeliai suminkštėja.
Suminkštėjus burokėliams supilame actą, ir dar keletą minučių verdame.
Burokėlių lapelių garnyrą patiekiame su keptos mėsos patiekalais.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, burokėliai, česnakas, čili pipiras, cukrus, garnyras, riebalai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Saldi topinambų užkepėlė
Sekantis įrašas: Užkepėlė su faršu ir mozzarella sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt