• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Čeburekai 2

2011-07-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g varškės
  • 4 kiaušiniai
  • 0,4l kefyro
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 0,5 a.š. sodos (nugesintos su kefyru)
  • 300-400g miltų
  • 400g kiaulienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Susmulkiname svogūną ir sudedame į mėsos faršą. Į mėsą beriame druskos ir pipirų, čili prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Varškę sumaišome su kiaušiniais, pilame kefyrą, kepimo miltelius, sodą bei beriame miltus. Viską maišome ir paruošiame tešlą. Jei tešla labai minkšta – dedame dar miltų.
Iškočiojame tešlą maždaug 0,5cm storio ir formele įspaudžiame blynelius, į kurių vidurį deame po šaukštą faršo. Užspaudžiame kraštus čeburekų.
Įkaitiname 200ml aliejaus ir sudedame čeburekus, kuriuos kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių kol pagels.
Čeburekus patiekiame tiek šiltus tiek šaltus.
Puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Bandelės, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, čili pipiras, faršas, kefyras, kepimo milteliai, kiaušiniai, mėsa, miltai, svogūnai, valgomoji soda, varškė

 

Panašūs receptai

Kibinai su lašišos įdaru
Kibinai su lašišos įdaru
Angliškos bandelės (English muffins)
Angliškos bandelės (English muffins)
Bandelės su lašinukais

Previous Post: « Jautienos gabaliukai su keptomis bulvėmis ir daržovėmis
Sekantis įrašas: Lašišos kepsnys su smulkintų daržovių pagrindu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt