Česnakiniam tofu reikės
- 1 pakelio Tofu
- Alyvuogių aliejaus kepimui
- 1-2 v.š. Teryiaki padažo
- 2-3 v.š. sojų padažo
- 1 mažos cukinijos
- 1 morkos
- 2 skiltelių česnako
- 1-2 a.š. imbiero miltelių
- 1 a.š. bulvių krakmolo
- Saujelės sūdytų ir kepintų žemės riešutų
- Žiupsnis sezamo sėklų
Paruošimas
- Keptuvėje įkaitinamas aliejus, dedama viena smulkinta česnako skiltelė. Antrą pasiliekam pabaigai.
- Kai pradeda skrusti dedame kubeliais pjaustytą tofu.
- Sūris apkepamas iš visų pusių.
- Pilamas Teryiaki padažas, pamaišoma, kad visas sūris juo pasidengtų, šiek tiek pakepama.
- Dedama smulkinta morka ir cukinija (norimo dydžio ir formos gabalėliais).
- 50 ml. šilto vandens išmaišoma su bulvių krakmolu ir sojų padažu.
- Gauta masė pilama į keptuvę, dedama antroji skiltelė česnako, imbiero prieskoniai.
- Išmaišoma ir troškinama apie 5 minutes.
- Patiekiama su riešutais ir sezamo sėklomis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą