Gražiai patiektas maistas dar skanesnis! Ar jau matėte mūsų sparčiai augantį indų asortimentą? Lėkštės, puodeliai, dubenėliai – viską rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.
Ingredientai:
- ~150g vištienos
- 1 brokolis
- pusė morkos
- 1 raudonoji paprika
- 200-250g moliūgo
- pusė svogūno
- porą galvučių česnako
- ~10 pievagrybių
- 300-400g pomidorų tyrės
- 250ml karšto vandens + 1-1.5 sultinio kubelio
- 200-250ml kokosų pieno
- 1 v.š. kario pastos ar šiek tiek čili dėl aštrumo
Gaminimas:
- Pakepiname svogūnus su smulkiai pjaustyta vištiena ir atidedame į šoną.
- Toje pačioje keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą papriką, tarkuotą pusę morkos.
- Pakepus sudedame pomidorų tyrę, karį/čili, trintą moliūgą, įberiame prieskonius (dėjau raudonėlio, čiobrelių, kmynų, saldžios paprikos miltelių), įspaudžiame česnaką ir sudedam vištieną į tą masę.
- Puode užverdame vandenį su sultinio kubeliu, sudedame pjaustytus pievagrybius ir šiek tiek kubeliais pjaustyto moliūgo (vietoj bulvės).
- Į sultinio puodą sukrečiame paprikos, vištienos masę, suberiame pjaustytus brokolius, beriame pipirų, druskos, supilame kokosų pieną. Išmaišome
- Jei paragavus trūksta kažko, beriame dar prieskonių, kario pastos.
- Verdame apie 40-60min, pabaigoje įdedame sezamo sėklų, svogūno laiškų
- Skaniausia antrą dieną, kai skoniai būna pilnai susimaišę.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – some_thing_about_food.
Parašykite komentarą