Granolai reikės
- 200g avižinių dribsnių
- 100g migdolų
- 1 valg. š. kanapių sėklų
- 1 valg. š. linų sėmenų
- 1 valg. š. sezamų sėklų
- 1 valg. š. nesūdytų saulėgrąžų
- 5 valg. š. medaus
- 2 valg. š. kokosų aliejaus
- 0.25 a. š. druskos
- 0.5 a.š. cinamono
Gaminimas
- Kokosų aliejų, medų, druską ir cinamoną pakaitinti ant silpnos ugnies, kol visi ingredientai taps vientisa mase.
- Sumaišyti visus birius produktus ir užpilti skystu medumi su priedais.
- Sumaišyti masę ir tolygiai paskirstyti plonu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Kepti 20 minučių 160 laipsnių orkaitėje su vėjeliu (po 10 minučių kepimo pamaišyti medine mentele).
- Sudėti į sandarų indą, kai granola visiškai atvės ir naudoti maistingiems pusryčiams bei užkandžiams!
- Vienas iš variantų: varškės kremas/jogurtas be priedų, turimi vaisiai ir granola 🙂
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.
Parašykite komentarą