• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Coney Island čili dešrainiai

2018-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Coney Island čili dešrainiai

Ingridientai

  • Svogūnų – 0.33vnt
  • Pomidorų pastos – 120g
  • Garstyčių – 3 šaukštai
  • Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Bandelių (dešrainių) – 3vnt
  • Jautienos faršo – 200g
  • česnakų – 2vnt
  • Kumino (malto) – 0.75 šaukšto
  • Dešrelių (Frankfurto) – 3vnt
  • Alyvuogių aliejaus – 1vnt
  • Vorčesterio padažo – 0.5 šaukšto
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5arb šaukšt.
  • Cukraus (rudojo) – 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimas

  1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną, smulkintą svogūną (šiek tiek pasiliekame pabaigai pabarstyti dešrainius) bei česnakus. Leidžiame šiek tiek apkepti.
  2. Kai mėsa pakeičia spalvą ir pradeda skirtis sultys, sudedame aitriąją papriką bei maltą kuminą. Kepame dar 3 minutes vis pamaišydami.
  3. Supilame vandenį (apie 60ml 100 gramui jautienos) ir dedame pomidorų pastą. Viską gerai sumaišome ir pagardiname druska.
  4. Galiausiai dedame 1 valg. š. garstyčių, Vorčesterio padažą bei cukrų. Leidžiame pavirti apie 5 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame čili į šalį.
  5. Išverdame dešreles ir pašildome bandeles (geriausia garuose, jei turite galimybę).
  6. Į bandelę dedame dešrelę, ant viršaus pilame čili. Galiausiai apšlakstome garstyčiomis ir pabarstome svogūnais.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai, Pietūs, Valgiai

 

Panašūs receptai

Auksinė vištiena su mėtine salsa
Krevetės su smidrais
Vištiena Fajita
Vištiena – Fajita

Previous Post: « Krevečių ir petražolių salotos
Sekantis įrašas: Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt