Ingridientai
- Svogūnų – 0.33vnt
- Pomidorų pastos – 120g
- Garstyčių – 3 šaukštai
- Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Bandelių (dešrainių) – 3vnt
- Jautienos faršo – 200g
- česnakų – 2vnt
- Kumino (malto) – 0.75 šaukšto
- Dešrelių (Frankfurto) – 3vnt
- Alyvuogių aliejaus – 1vnt
- Vorčesterio padažo – 0.5 šaukšto
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5arb šaukšt.
- Cukraus (rudojo) – 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimas
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų ir sudedame jautieną, smulkintą svogūną (šiek tiek pasiliekame pabaigai pabarstyti dešrainius) bei česnakus. Leidžiame šiek tiek apkepti.
- Kai mėsa pakeičia spalvą ir pradeda skirtis sultys, sudedame aitriąją papriką bei maltą kuminą. Kepame dar 3 minutes vis pamaišydami.
- Supilame vandenį (apie 60ml 100 gramui jautienos) ir dedame pomidorų pastą. Viską gerai sumaišome ir pagardiname druska.
- Galiausiai dedame 1 valg. š. garstyčių, Vorčesterio padažą bei cukrų. Leidžiame pavirti apie 5 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame čili į šalį.
- Išverdame dešreles ir pašildome bandeles (geriausia garuose, jei turite galimybę).
- Į bandelę dedame dešrelę, ant viršaus pilame čili. Galiausiai apšlakstome garstyčiomis ir pabarstome svogūnais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą