Blyneliams reikės:
- 1 mažos cukinijos
- 2 kiaušinių
- 180g varškės
- 1 skiltelės česnako
- Druskos
- Pipirų
- 1.5 valg. š. miltų, kad geriau kibtų tešla
- Saujos tarkuoto čederio sūrio (naudojau su trumais, tačiau galima naudoti ir kietąjį sūrį ir mocarelą ir fermentinį – tai jūsų pasirinkimas)
O dabar einame ruošti blynelių:
- Cukiniją sutarkuoju ir įmušu kiaušinius, juos išplaku kartu.
- Tuomet dedu druską, pipirus, smulkintą česnaką ir varškę.
- Į sumaišytą tešlą dedu porą šaukštų miltų.
- Pabaigai suberiu tarkuotą sūrį ir išmaišau.
- Tešlą šaukštu dedu į įkaitintą keptuvę.
- Kepu iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.
- Valgau su norimu padažu.
- Labai greitai ir skaniai paruošiamas patiekalas.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Gintarė
Puikus receptas 🙂 valgė ir vaikai ir suaugę 🙂 tik pasikoreagavau miltų ir kiaušinių santykį 🙂 ačiū už receptą 🙂