• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Cukinijų ir pupelių čili

2011-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g virtų ar konservuotų baltųjų pupelių
  • 650g cukinijos
  • 150g kiaulienos ar jautienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 paprikos
  • 2 čili pipirai
  • 3 pomidorai (ar skardinė konservuotų pomidorų)
  • 5 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. acto
  • 2 lauro lapai
  • 200ml sultinio
  • 1,5 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Svogūną, paprikas, česnaką bei čili pipirus susmulkiname. Jei naudojame šviežius pomidorus, tai supjaustome juos kubeliais.
Cukiniją supjaustome kubeliais. (Jei cukinija didelė, tai išimame sėklas, ir jei kieta oda – nulupame).
Puode įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ir sudedame mėsos faršą, kurį ant vidutinės ugnies kepame apie 10-12 minučių.
Tuo metu keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, česnaką, čili pipirą, bei paprikas. Kepame daržovės maždaug 3 minutes ant siprios ugnies dažnai vartydami.
Į puodą su faršu sudedame cukinijos kubelius bei virtas/konservuotas pupeles, kepame keletą minučių. Sudedame lauro lapus, pomidorus, pilame actą, beriame druskos ir pipirų bei užpilame sultiniu. Po 5 minučių suberiame miltus, keptuvėje keptas daržoves, išmaišome ir 7-10 minučių troškiname ant silpnos ugnies.
Cukinijų ir pupelių čili patiekiame šiltą su skrudinta duona.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cukinijos, faršas, kiauliena, konservuoti pomidorai, lauro lapai, miltai, paprika, pomidorai, pupelės, sultinys, svogūnai, troškinys

 

Panašūs receptai

Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys su žemės riešutų sviesto padažu
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys

Previous Post: « Šparaginių pupelių užkandis su sūrio padažu
Sekantis įrašas: Šviežių bulvių salotos su kiauliena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt