• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Daržovių ir faršo apkepas

2010-08-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Daržovių ir faršo apkepas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 150ml
  • Kiaulienos faršo – 250g
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Brokolių – 200g
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Cheddar sūrio – 100g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Kepimo indą ištepame sviestu.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu. Pabarstome druska ir pipirais.
  4. Užverdame puode 1l vandens ir sudedame smulkintus brokolius, verdame juos apie 3-4 minutes.
  5. Keptuvėje 3-4 minutes pakepame mėsos faršą ir sudedame jį į kepimo indą.
  6. Ant faršo dedame apvirtus brokolius, pabarstome druska ir pipirais. Ant brokolių sudedame smulkintą svogūną ir česnakus. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir užbarstome tarkuotu sūriu, o ant sūrio išdėliojame žiedais pjaustytą jelapeno pipirą.
  7. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-35 minutes.
  8. Patiekiame su naminiu pomidorų padažu.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: brokoliai, čederio sūris, česnakas, faršas, fermentinis sūris, jelapeno pipiras, kiaušiniai, pienas, pomidorų padažas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tortilijų pyragas
Tortilijų pyragas
Keto varškės apkepas
Keto varškės apkepas
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Kiaušinių ir makaronų apkepas
Sekantis įrašas: Pica su kiaušiniu ir faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt