Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 150ml
- Kiaulienos faršo – 250g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Brokolių – 200g
- Jalapenų – 1vnt.
- Cheddar sūrio – 100g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Kepimo indą ištepame sviestu.
- Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu. Pabarstome druska ir pipirais.
- Užverdame puode 1l vandens ir sudedame smulkintus brokolius, verdame juos apie 3-4 minutes.
- Keptuvėje 3-4 minutes pakepame mėsos faršą ir sudedame jį į kepimo indą.
- Ant faršo dedame apvirtus brokolius, pabarstome druska ir pipirais. Ant brokolių sudedame smulkintą svogūną ir česnakus. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir užbarstome tarkuotu sūriu, o ant sūrio išdėliojame žiedais pjaustytą jelapeno pipirą.
- Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-35 minutes.
- Patiekiame su naminiu pomidorų padažu.
Parašykite komentarą