• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šparagų tofu

2010-04-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Šparagų tofu

Ne kasdienio skonio patiekalas, tačiau tikrai nesudėtingos gamybos.
Ingridientai

  • tofu
  • puodelis ilgagrūdžių ryžių
  • aliejus
  • šparagai

Tofu marinatas:

Ingridientai

  • 50g sojų padažo
  • 25g ryžių vyno
  • pusė nedidelio svogūno
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. rudojo cukraus

Padažas:

Ingridientai

  • 1 v.š. Hoisin padažo (yra parduotuvėse)
  • 1 v.š. balzamiko acto
  • 2 v.š. rudojo cukraus
  • 1 a.š. baltųjų pipirų
  • 5 v.š sojos padažo
  • 1 a.š. smulkinto imbiero
  • 1 skiltelė česnako
  • 3 v.š. vandens

Gaminimas

  1. Visus marinatui skirtus produktus sumaišome ir į jį sudedame trikampiais supjaustytą tofu.
  2. Padažui skirtus produktus sudedame į karščiui atsparų indą ir ant silpnos ugnies verdame.
  3. Į keptuvę pilame aliejaus ir įkaitinus sudedame marinuotus tofu bei šparagus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės šparagai.
  4. Patiekti su virtais ryžiais.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, cukrus, Hoisin padažas, imbieras, karštieji patiekalai, marinatas, padažas, receptas, ryžiai, soja, šparagai, svogūnai, tofu, top receptai, vegetariški patiekalai, vynas

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Sekantis įrašas: Imbieras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt