• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šparagų tofu

2010-04-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Šparagų tofu

Ne kasdienio skonio patiekalas, tačiau tikrai nesudėtingos gamybos.
Ingridientai

  • tofu
  • puodelis ilgagrūdžių ryžių
  • aliejus
  • šparagai

Tofu marinatas:

Ingridientai

  • 50g sojų padažo
  • 25g ryžių vyno
  • pusė nedidelio svogūno
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. rudojo cukraus

Padažas:

Ingridientai

  • 1 v.š. Hoisin padažo (yra parduotuvėse)
  • 1 v.š. balzamiko acto
  • 2 v.š. rudojo cukraus
  • 1 a.š. baltųjų pipirų
  • 5 v.š sojos padažo
  • 1 a.š. smulkinto imbiero
  • 1 skiltelė česnako
  • 3 v.š. vandens

Gaminimas

  1. Visus marinatui skirtus produktus sumaišome ir į jį sudedame trikampiais supjaustytą tofu.
  2. Padažui skirtus produktus sudedame į karščiui atsparų indą ir ant silpnos ugnies verdame.
  3. Į keptuvę pilame aliejaus ir įkaitinus sudedame marinuotus tofu bei šparagus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės šparagai.
  4. Patiekti su virtais ryžiais.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, cukrus, Hoisin padažas, imbieras, karštieji patiekalai, marinatas, padažas, receptas, ryžiai, soja, šparagai, svogūnai, tofu, top receptai, vegetariški patiekalai, vynas

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Sekantis įrašas: Imbieras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt