Ne kasdienio skonio patiekalas, tačiau tikrai nesudėtingos gamybos.
Ingridientai
Tofu marinatas:
Ingridientai
- 50g sojų padažo
- 25g ryžių vyno
- pusė nedidelio svogūno
- 1 a.š. tarkuoto imbiero
- 2 skiltelės česnako
- 1 a.š. rudojo cukraus
Padažas:
Ingridientai
- 1 v.š. Hoisin padažo (yra parduotuvėse)
- 1 v.š. balzamiko acto
- 2 v.š. rudojo cukraus
- 1 a.š. baltųjų pipirų
- 5 v.š sojos padažo
- 1 a.š. smulkinto imbiero
- 1 skiltelė česnako
- 3 v.š. vandens
Gaminimas
- Visus marinatui skirtus produktus sumaišome ir į jį sudedame trikampiais supjaustytą tofu.
- Padažui skirtus produktus sudedame į karščiui atsparų indą ir ant silpnos ugnies verdame.
- Į keptuvę pilame aliejaus ir įkaitinus sudedame marinuotus tofu bei šparagus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės šparagai.
- Patiekti su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą