Ingridientai
- 400g avižinių dribsnių
- 8 v.š. aliejaus
- 3 kiaušiniai
- 6 v.š. miltų
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1-2 v.š. cukraus (nebūtina)
- pagal skonį vanilinio cukraus
- razinų
- mėgiamų riešutų
- sezamo sėklų
- saulėgrąžų
Gaminimas
Keptuvėje apkepame dribsnius kol pagesta. Atvėsiname.
Dubenyje sumaišome visus sausainiams skirtus ingredientus su apkeptais avižiniais
dribsniais.
Kepimo skardą ištepame riebalais ir šauktu dedame paruoštos sausainių tešlos (formuojame sausainukus).
Orkaitę įkaitiname iki 250 laipsnių ir dedame paruoštus sausainius, kuriuos kepame kol švelniai pagels.
Iškeptus sausainius atvėsiname prieš patiekdami.
Parašykite komentarą