• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avižiniai sausainiai

2012-09-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g avižinių dribsnių
  • 8 v.š. aliejaus
  • 3 kiaušiniai
  • 6 v.š. miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1-2 v.š. cukraus (nebūtina)
  • pagal skonį vanilinio cukraus
  • razinų
  • mėgiamų riešutų
  • sezamo sėklų
  • saulėgrąžų

Gaminimas

Keptuvėje apkepame dribsnius kol pagesta. Atvėsiname.

Dubenyje sumaišome visus sausainiams skirtus ingredientus su apkeptais avižiniais
dribsniais.
Kepimo skardą ištepame riebalais ir šauktu dedame paruoštos sausainių tešlos (formuojame sausainukus).
Orkaitę įkaitiname iki 250 laipsnių ir dedame paruoštus sausainius, kuriuos kepame kol švelniai pagels.
Iškeptus sausainius atvėsiname prieš patiekdami.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Sausainiai Tagged With: aliejus, avižiniai dribsniai, cukrus, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, riešutai, sezamo sėklos

 

Panašūs receptai

Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Traškūs imbieriniai sausainiai
Traškūs imbieriniai sausainiai

Previous Post: « Konservuotų daržovių asorti receptas
Sekantis įrašas: Šokoladinio pyrago receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt