• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadų pyragas

2011-03-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

* tešla pyrago pagrindui
*2 kiaušinio tryniai
*2 avokadai
*400g kondensuoto saldaus pieno
*100ml citrinų ar laimų sulčių
*0,25 a.š. druskos
*1 a.š. citrinos žievelės

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Paruoštą tešlą iškočiojame 0,5cm storio ir ja išklojame kepimo skardą. Skardą dedame į orkaitę ir kepame tešlą apie 15-20 minučių. (Tam gal tešla neiškiltų ir nesugadintų pyrago pagrindo formos, išklojus kepimo skardą tešla ant viršaus dedame kepimo popierių ir priberiame pupelių ar žirnių, kad susidarytų svoris, kuris neleis pakisti formai).
Tuo metu kai kepa į dubenį sudedame smulkintus avokadus, kuriuos elektriniu smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės. Į avokadus pilame citrinų sultis, beriame druską, citrinos žievelę, dedame kiaušinių trynius ir supilame kondensuotą pieną. Viską elektriniu maišytuvu gerai išmaišome.
Iškeptą pyrago pagrindą truputį atvėsiname ir į jį supilame paruoštą avokadų ir kondensuoto pieno įdarą.
Avokadų pyragą dedame į šaldytuvą ir bent 4 valandas palaikome.
Patiekdami pagardiname plakta grietinėle.

Kategorijos:Desertai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai, Šventiniai patiekalai Tagged With: avokadas, citrina, Desertai, kiaušiniai, kondensuotas pienas, pyragas, tešla

 

Panašūs receptai

Apelsininis citrininis pyragas
Šokoladinis pyragas su apelsinais
Šokoladinis pyragas su apelsinais
Bananų pyragas
Bananų pyragas

Previous Post: « Makaronai su keptais porais ir morkomis bei sezamų padažu
Sekantis įrašas: Troškinti rauginti kopūstai su jautiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt