• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baltojo šokolado Panna Cotta

2010-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Baltojo šokolado Panna Cotta

Ingridientai

  • Grietinės (30%) – 600g
  • Pieno – 100ml
  • Cukraus – 100g
  • Vandens – 50ml
  • Baltojo šokolado – 250g
  • Želatinos – 2.5 šaukšt.

Gaminimas

  1. Sutarkuojame šokoladą, kad greičiau išsilydytų.
  2. Į puodą pilame pieną ir suberiame šokoladą, cukrų ir grietinę. Kaitiname ant silpnos ugnies, kol visi ingredientai gerai išsimaišo.
  3. Suberiame želatiną ir kaitindami maišome tol, kol želatina ištirps.
  4. Gautą masę supilstome į nedidelius indelius (apteptus trupučiu aliejaus, kad geriau išsiimtų) ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, Desertai, grietinė, pienas, šokoladas, želatina

 

Panašūs receptai

Avižiniai sausainių sumuštinukai
Avižiniai sausainių sumuštinukai
Šilauogių chia pudingas
Šilauogių chia pudingas
Bananų avižinė košė kepta orkaitėje su kokosais
Bananų avižinė košė kepta orkaitėje su kokosais

Previous Post: « Česnakinis padažas
Sekantis įrašas: Silkė su pomidorais ir grietine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt