• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baltojo šokolado Panna Cotta

2010-08-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Baltojo šokolado Panna Cotta

Ingridientai

  • Grietinės (30%) – 600g
  • Pieno – 100ml
  • Cukraus – 100g
  • Vandens – 50ml
  • Baltojo šokolado – 250g
  • Želatinos – 2.5 šaukšt.

Gaminimas

  1. Sutarkuojame šokoladą, kad greičiau išsilydytų.
  2. Į puodą pilame pieną ir suberiame šokoladą, cukrų ir grietinę. Kaitiname ant silpnos ugnies, kol visi ingredientai gerai išsimaišo.
  3. Suberiame želatiną ir kaitindami maišome tol, kol želatina ištirps.
  4. Gautą masę supilstome į nedidelius indelius (apteptus trupučiu aliejaus, kad geriau išsiimtų) ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, Desertai, grietinė, pienas, šokoladas, želatina

 

Panašūs receptai

Citrininiai ledų pyragaičiai
Citrininiai ledų pyragaičiai
Naminiai morengai
Naminiai morengai
Šokoladiniai - bananiniai avižiniai batonėliai
Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai

Previous Post: « Česnakinis padažas
Sekantis įrašas: Silkė su pomidorais ir grietine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt