Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 0.33 puodeliai
- Kukurūzų miltų – 1 puodelis
- Šilauogių (šaldytų) – 0.5 puodelio
- Kiaušinių – 1vnt
- Druskos – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kepimo miltelių – 4 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus – 0.33 puodeliai
- Sviesto – 1 šaukštas
- Kvietinių miltų – 1 puodelis
- Pieno – 1 puodelis
- Citrinų – 1vnt
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
- Perpjauname avokadus per pusę ir išimame kauliukus.
- Atskiriame kiaušinio trynius nuo baltymų. Trynius dedame į avokado duobutes. Jei dar lieka vietos užpilame baltymo.
- Dedame avokadus į kepimo skardą, apibarstome laiškiniais česnakais, petražolėmis, druska bei pipirais.
- Dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
- Kol avokadas kepa, keptuvėje apkepame šoninę ir nusausiname popieriniu rankšluosčių, kad taptų traški.
- Patrupiname ant iškepto avokado.
- Skanaus!
Parašykite komentarą