• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

2011-06-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni makaronų
  • 500g varškės
  • 1 citrina (+3-4 v.š. citrinos sulčių)
  • 3 v.š. cukraus
  • 30g mėtų
  • 50g cukraus pudros
  • 200ml vandens

Gaminimas


Kaneloni makaronus sudedame į verdantį vandenį ir apverdame (ne ilgiau kaip porą minučių). Makaronus perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Dubenėlyje sutriname varškę su 1 citrinos sultimis, pora šaukštų cukraus bei mėtomis.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kaneloni makaronus įdarome citrinine mėtine varške ir sudedame į kepimo indą.
Sumaišome vandenį su šaukštu cukraus, trupučiu citrinos sulčių ir supilame viską į kepimo formą, kurioje sudėti įdaryti makaronai. Kišame saldžiuosius makaronus į orkaitę ir kepame apie 30 minučių (jei išeina, galima apversti varškės kaneloni).
Iškeptus varškės makaronus dedame, pilame saldaus skysčio iš kepimo formos (jei likę, o jei nelikę, tai puikiai tiks jogurtas), dar truputį pašlakstome citrinos sultimis ir pabarstome cukraus pudra.
Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai patiekiami šilti.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cannelloni makaronai, citrina, cukraus pudra, cukrus, Desertai, makaronai, mėtos, Patiekalai receptai, receptas, varškė

 

Panašūs receptai

Avižiniai sausainių sumuštinukai
Avižiniai sausainių sumuštinukai
Šilauogių chia pudingas
Šilauogių chia pudingas
Bananų avižinė košė kepta orkaitėje su kokosais
Bananų avižinė košė kepta orkaitėje su kokosais

Previous Post: « Lauže keptas varškės sūris
Sekantis įrašas: Vištienos kepsnys su keptomis aštriomis salotomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt