• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

2011-06-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni makaronų
  • 500g varškės
  • 1 citrina (+3-4 v.š. citrinos sulčių)
  • 3 v.š. cukraus
  • 30g mėtų
  • 50g cukraus pudros
  • 200ml vandens

Gaminimas


Kaneloni makaronus sudedame į verdantį vandenį ir apverdame (ne ilgiau kaip porą minučių). Makaronus perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Dubenėlyje sutriname varškę su 1 citrinos sultimis, pora šaukštų cukraus bei mėtomis.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kaneloni makaronus įdarome citrinine mėtine varške ir sudedame į kepimo indą.
Sumaišome vandenį su šaukštu cukraus, trupučiu citrinos sulčių ir supilame viską į kepimo formą, kurioje sudėti įdaryti makaronai. Kišame saldžiuosius makaronus į orkaitę ir kepame apie 30 minučių (jei išeina, galima apversti varškės kaneloni).
Iškeptus varškės makaronus dedame, pilame saldaus skysčio iš kepimo formos (jei likę, o jei nelikę, tai puikiai tiks jogurtas), dar truputį pašlakstome citrinos sultimis ir pabarstome cukraus pudra.
Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai patiekiami šilti.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cannelloni makaronai, citrina, cukraus pudra, cukrus, Desertai, makaronai, mėtos, Patiekalai receptai, receptas, varškė

 

Panašūs receptai

Persikų desertas per 15 minučių
Persikų desertas per 15 minučių
Bananinis Brownie
Bananinis Brownie
Kakaviniai oreo skonio macarons
Kakaviniai oreo skonio „macarons“

Previous Post: « Lauže keptas varškės sūris
Sekantis įrašas: Vištienos kepsnys su keptomis aštriomis salotomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt