• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Citrininiai bulvių pyragėliai

2010-05-04 by Kulinarė 1 Comment

Citrininiai bulvių pyragėliai

Ingridientai

  • Sviesto – 150g
  • Sviesto – 100g
  • Bulvių – 150g
  • Cukraus – 150g
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Vandens – 50ml
  • Citrinos žievelių – 150g

Gaminimas

  1. Miltus, sviestą bei vandenį gerai išmaišyti ir išminkyti. 15 minučių tešlą įdėti į šaldytuvą.
  2. Nuluptas bulves išverdame ir sutriname.
  3. Taip pat nulupame citrinų žievelę ir dedame į verdantį vandenį. Verdame, kol žievelė suminkštės.
  4. Inde apvirtas citrinų žieveles gerai sutriname su cukrumi ir sudedame trintas bulves. Viską gerai kartu išmaišome ir paliekame atvėsti.
  5. Ištraukiame tešlą iš šaldytuvo ir plonai (0,5cm) ją iškočiojame. Tešlą išklojame kuo mažesnes kepimo formeles, kuriose kepsime mūsų pyragėlius. Į išklotas formeles dedame bulvių ir citrinų įdarą.
  6. Pyragėlius kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-17 minučių.
  7. Prieš patiekdami truputį atvėsiname ir uždedame po šaukštelį plaktos grietinėlės su citrinos sultimis.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, citrina, cukrus, Desertai, miltai, pyragas, receptas, sviestas, tešla

 

Panašūs receptai

Naminiai morengai
Naminiai morengai
Šokoladiniai - bananiniai avižiniai batonėliai
Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai
Cinamoninė granola
Cinamoninė granola

Previous Post: « Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Sekantis įrašas: Brokolių ir kalafiorų salotos »

Reader Interactions

Comments

  1. erikas

    2012-01-22 at 21:27

    labai geras receptas

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt