Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Sviesto – 30g
- Citrinos sulčių – 90ml
- Cukraus – 200g
- Kvietinių miltų – 250g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos žievelių – 40g
- Cukraus pudros – 150g
- Varškės – 400g
Gaminimas
- Inde sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Kitame elektriniu maišytuvu inde sutriname cukrų su sviestu, kad masė taptų puri.
- Po vieną maišydami sudedame kiaušinius. Išmaišius masę su kiaušiniu, sudedame varškę, 30ml citrinų sulčių, pusę smulkintų citrinų žievelių ir dar kartą gerai išmaišome. Į varškės masę sudedame miltus.
- Ant kepimo popieriaus šaukštu dedame tešlą.
- Dedame kepti į orkaitę į kaitintą iki 190 laipsnių. Kepame 15 minučių, kol švelniai pagels.
- Kol sausainiai kepa, dubenėlyje sumaišome cukraus pudrą, citrinų sultis ir citrinų žieveles.
- Baigus kept sausainiams, juos atvėsinti ir apipilti glajumi.
Parašykite komentarą