• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Florentinai su kukurūzų dribsniais

2014-11-27 by Kulinarė Palikti komentarą

florentinai su dribsniais

Florentinai – nuostabus Italijos miesto vardu pavadintas skanumynas, gaminamas iš įvairiausių riešutų, džiovintų uogų bei vaisių, sėklų.

Ingridientai

  • 250g kukurūzų dribsnių
  • 120g žemės riešutų
  • 60g razinų
  • 60g džiovintų vyšnių
  • 2 v.š. skysto medaus
  • 350ml saldinto kondensuoto pieno
  • 0,5 a.š. cinamono
  • 0,02 a.š. druskos

Gaminimas

Žemės riešutus trumpai paskrudiname orkaitėje ir nulupame žieveles. Dubenyje juos pasmulkiname truputį.

Razinas bei vyšnias nuplauname ir paberiame ant popieriaus, kad nudžiūtų.

Didesniame dubenyje sumaišome kukurūzų dribsnius su džiovintais vaisiais, riešutais, medumi, kondensuotu pienu bei prieskoniais.

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo šaukštu dedame paruoštos florentinų tešlos.

Dedame skardą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame vos 12-15 minučių.

Iškeptus florentinus išimame iš orkaitės ir paliekame, kad atvėstų ir sukietėtų.

Florentinai dažniausiai pamirkomi į lydytą šokoladą ir paliekami sustingti.

 

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Sausainiai Tagged With: cinamonas, kondensuotas pienas, kukurūzų dribsniai, medus, razinos, vyšnios, žemės riešutai

 

Panašūs receptai

Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Traškūs imbieriniai sausainiai
Traškūs imbieriniai sausainiai

Previous Post: « Kopūstų maltiniai
Sekantis įrašas: Bulvių apkepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt