Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Cukraus – 150g
- Kvietinių miltų – 160g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Migdolo riešutų – 30g
- Bananų – 4vnt.
Gaminimas
- Kiaušinius išplakame su cukrumi.
- Į plakinį suberiame miltus bei kepimo miltelius ir gerai išmaišome.
- Į tešlą supilame aliejų ir sudedame 3 pjaustytus bananus ir sumaišome.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Kepimo indą išklojame kepimo popieriumi (jei neprideganti forma, tai popieriaus nereikia). Pilame paruoštą pyrago tešlą, ant viršaus išdėliojame supjaustyto likusio banano griežinėlius, pabarstome šaukšteliu cukraus bei migdolais ir dedame į orkaitę.
- Kepame apie 45 minutes (priklausomai nuo pyrago storio, jei storesnis, tada ilgiau).
boo
idomu;]
daiva
pabanziau,ka tik ziuresim kas gausis:)))))
stefa
kepu ziuresime kas gausis 🙂
Ula
Laaabai skanus! Jau antra karta per sia savaite kepsiu!!:)
Sofija Žemyna
Labai skanus! Rekomenduoju. Tik jei skarda ilgesnė, platesnė, tai visko dvigubai dėti reikia 🙂
Rimantas
Kepu dabar tikiuos bus skanu