Ingridientai
- 2 pakeliai balto pagrindo pyragams
- 2 pakeliai varškės
- 2-3 citrinos
- 150g cukraus
- 350ml natūralaus jogurto
- 100g razinų
Gaminimas
- Didesniame dubenyje šaukštu sumaišome varškę su jogurtu. Dedame cukrų ir elektriniu maišytuvu sumaišome iki vientisos masės (galima ir šaukštu).
- Išspaudžiame iš citrinų sultis (spaudžiame tiek kiek patinka pagal skonį) ir supilame į dubenį su varške, šaukštu išmaišome.
- Paruoštą masę sutepame ant paplotėlių, kuriuos suvožiame vieną su kitu (tiesiog susluoksniuojame). Viršutinį paplotėlį aptepame likusia varškės mase ir kraštelius apibarstome nuplautomis razinomis ir tarkuota citrinos žievele.
- Prieš patiekdami bent valandą palaikome šaldytuve.
Parašykite komentarą