• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Imbierinis rabarbarų džemas

2011-05-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1kg rabarbarų
*1kg cukraus
*3 v.š. tarkuoto imbiero
*2 v.š. citrinos sulčių

Gaminimas


Rabarbarus nulupame ir supjaustome 1-2cm storio gabaliukais.
Į puodą sudedame rabarbarus su cukrumi ir ant labai silpnos ugnies kaitiname maišydami, kol išsiskiria rabarbarų sultys ir cukrus ištirpsta. Supilame citrinų sultis ir sudedame tarkuotą imbierą. Išmaišome ir toliau ant silpnos ugnies kaitiname apie 15 minučių (nepamirškime maišyti).
Kai džemas pradedame tirštėti, nuimame nuo ugnies ir bent keletą minučių vėsiname. Supilstome rabarbarų džemą į stiklainius.
Imbierinis rabarbarų džemas tiks ir kaip desertas ir kaip padažas keptiems mėsos patiekalams.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: citrina, cukrus, Desertai, džemas, imbieras, Patiekalai receptai, rabarbarai, receptas

 

Panašūs receptai

Citrininiai ledų pyragaičiai
Citrininiai ledų pyragaičiai
Naminiai morengai
Naminiai morengai
Šokoladiniai - bananiniai avižiniai batonėliai
Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai

Previous Post: « Jautienos lazanija su špinatais ir pievagrybiais
Sekantis įrašas: Greitas pomidorų užkandis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt