
Ingridientai
- Druskos – 0.4 arbatinio šaukštelio
- Cukraus (rudojo) – 2 šaukštai
- Bananų – 2vnt
- Valgomosios sodos – 0.2 arbatinio šaukštelio
- Pieno – 1 puodelis
- Kiaušinių – 2vnt
- Vanilės ekstrakto – 0.66 arbatinio šaukštelio
- Druskos – 0.1 arbatinio šaukštelio
- Avižų dribsnių – 1.5 puodelio
- Kepimo miltelių – 0.4 arbatinio šaukštelio
- Kakavos – 1.5 šaukšto
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
- Perpjauname avokadus per pusę ir išimame kauliukus.
- Atskiriame kiaušinio trynius nuo baltymų. Trynius dedame į avokado duobutes. Jei dar lieka vietos užpilame baltymo.
- Dedame avokadus į kepimo skardą, apibarstome laiškiniais česnakais, petražolėmis, druska bei pipirais.
- Dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
- Kol avokadas kepa, keptuvėje apkepame šoninę ir nusausiname popieriniu rankšluosčių, kad taptų traški.
- Patrupiname ant iškepto avokado.
- Skanaus!
Parašykite komentarą