• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kukurūzų miltų paplotėliai

2010-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 kiaušiniai
*50g medaus
*100ml pasukų
*300g miltų (kepiniams)
*0,5 a.š. vanilės
*130g kukurūzų miltų
*0,5 a.š. kepimo miltelių
*0,25 a.š. druskos
*2 v.š. cukraus
*10 v.š. sviesto

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Dubenyje išplakame vieną kiaušinį kartu su pasukomis, medumi ir vanile.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kukurūzų miltus, kepimo miltelius, druską bei cukrų. Į miltus dedame pjaustytą sviestą ir rankomis įtriname jį į miltus (minkome tol, kol jis tolygiai pasiskirstys).
Nedideliame dubenėlyje išplakame kitą kiaušinį.
Į dubenį su miltais ir sviestu supilame pasukų ir kiaušinio plakinį. Tešlą maišome kol ji taps vientisa mase.
Imame samtį ar šaukštą ir ant kepimo skardos dedame tešlą. Blynelius aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15-20 minučių, kol švelniai apskrus.
Kukurūzų miltų paplotėlius patiekiame tiek šiltus su uogiene, tiek atvėsusius prie arbatos.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, kepimo milteliai, kiaušiniai, kukurūzų miltai, medus, miltai, pasukos, sausainiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Velykinis tinginys
Velykinis tinginys
Chai latte desertas
Chai latte desertas
Citrininiai ledų pyragaičiai
Citrininiai ledų pyragaičiai

Previous Post: « Miežinė košė su daržovėmis
Sekantis įrašas: Raudono kopūsto garnyras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt