• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lengvas obuolių pyragas

2010-10-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Lengvas obuolių pyragas

Ingridientai

  • Alyvuogių aliejaus – 150ml
  • Cukraus – 150g
  • Kvietinių miltų – 150g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Citrinų – 1vnt.
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Obuolių – 7vnt.

Gaminimas

  1. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius kartu su cukrumi.
  4. Į kiaušinių plakinį beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Maišydami tešlą supilame aliejų ir įspaudžiame citrinos sultis.
  5. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir 5 iš jų sutarkuojame stambia tarka. Kitus du obuolius supjaustome riekelėmis.
  6. Sutarkuotus obuolius įmaišome į tešlą ir supilame į kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame obuolių riekes, pabarstome trupučiu cukraus ir dedame kepti į orkaitę. Kepame apie 45 minutes.
  7. Patiekdami pabarstome cukraus pudra.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai Tagged With: aliejus, citrina, cukraus pudra, cukrus, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, obuolys, pyragas

 

Panašūs receptai

Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Uogų galetė
Uogų galetė
Trupininis slyvų pyragas
Trupininis slyvų pyragas

Previous Post: « Prancūziška svogūnų sriuba
Sekantis įrašas: Pusryčių sumuštinis su agurku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt