• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Obuolių pyragas su desertiniu viskio padažu

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g obuolių (tarkuotų)
*170g miltų
*1,5 a.š. kepimo miltelių
*0,5 a.š. sodos
*0,5 a.š. druskos
*0,25 a.š. maltų gvazdikėlių
*2 kiaušiniai
*130g sviesto
*130g rudojo cukraus
*2 a.š. tarkuotos citrinos žievelės

Gaminimas

Dubenyje sumaišome miltus, sodą, kepimo miltelius, druska ir maltus gvazdikėlius.
Atskirai elektriniu maišytuvu išsukame sviestą iki purios masės. Sudedame cukrų į sviestą ir vėl išmaišome. Sudedame kiaušinius ir elektriniu maišytuvu gerai išplakame sviestą su kiaušiniais. Gautą masę pilame į miltus ir išmaišome.Į dubenį sudedame tarkuotus obuolius ir citrinos žievelę. Gautą pyrago tešlą pilame į kepimo formą. Dedame kepti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepame 25-35 minutes (priklausomai nuo pyrago storio).
Iškeptą pyragą bent 15 minučių atvėsiname.
Patiekdami dedame gabaliuką pyrago į lėkštę ir užpilame viskio padažu.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai Tagged With: citrina, cukrus, Desertai, gvazdikėliai, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, obuolys, padažas, pyragas, sviestas, valgomoji soda

 

Panašūs receptai

Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Uogų galetė
Uogų galetė
Trupininis slyvų pyragas
Trupininis slyvų pyragas

Previous Post: « Avokadų užtepėlė
Sekantis įrašas: Makaronai su kiaulienos gabaliukais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt