• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Polenta su medumi ir riešutais

2010-10-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Polenta

Ingridientai

  • Pieno – 400ml
  • Graikinių riešutų – 50g
  • Vandens – 600ml
  • Medaus – 100g
  • Cukraus pudros – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kukurūzų miltų – 300g
  • Anakardžių riešutų – 50g
  • Lazdynų riešutų – 50g

Gaminimas

  1. Puode užverdame pieną su vandeniu ir pamažu supilame kukurūzų miltus. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
  2. Į paruoštą košę suberiame lazdyno bei anakardžių riešutus ir išmaišome.
  3. Polentą pilame į stačiakampio formos skardas (pilame tiek, kad gautųsi 3-4 lakštai ne daugiau nei 2cm storio). Paliekame bent 20 minučių, kad polenta sustingtų.
  4. Sustingusią polentą aptepame medumi (vieną pusę) ir užbarstome smulkintais graikiniais riešutais.
  5. Lakštus suvožiame ir medine lentele 10 minučių suslegiame.
  6. Patiekdami supjaustome gabaliukais ir pabarstome cukraus pudra.

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: anakardžių riešutai, cukraus pudra, graikiniai riešutai, kukurūzų miltai, lazdyno riešutai, medus, pienas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai
Tradicinis naminis batonas
Tradicinis naminis batonas

Previous Post: « Sumuštiniai su kiaušiniu ir sardinėmis
Sekantis įrašas: Čenakai su vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt