Ingridientai
- 12 nedidelių prancūziškų ragelių
- 400g grietinės
- 400ml pieno
- 70g cukraus
- 0,5 a.š. vanilės ekstrakto
- 1 kiaušinis
- karamelinis padažas
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome pieną, grietinę, cukrų ir vanilę. Dedame ant silpnos ugnies ir kaitiname, kol cukrus ištirpsta visą laiką maišydami.
- Ištirpus cukrui nuimame nuo ugnies ir 1 valandą paliekame šaldytuve, kad atvėstų.
- Į kepimo indą sudedame gabaliukais sulaužytus ragelius.
- Į atvėsintą pieną su grietine dedame išplaktą kiaušinį, išmaišome ir užpilame ragelius.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 ir kepame apie 40 minučių.
- Patiekiame šiltą su padažu.
Parašykite komentarą