• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pusryčių apkepas su obuoliais

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 12 riekių sumuštinių duonos
  • 4 kiaušiniai
  • 150ml pieno
  • 50g cukraus pudros
  • 5 obuoliai
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 a.š. muskato
  • 1 a.š. cinamono

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo indą ištepame sviestu.
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu, cukraus pudra ir maltu muskatu.
Obuolius nulupame ir supjaustome riekelėmis.
Į kepimo indą dedame 6 riekes sumuštinių duonos (arba tiek, kad išklotume kepimo indą) ir užpilame puse kiaušinių plakinio.
Ant pirmojo apkepo sluoksnio dedame obuolius, kuriuos pabarstome cinamonu. Ant obuolių išdėliojame likusias riekes ir užpilame plakiniu. Visą viršų apdedame likusiomis obuolių riekėmis, pabarstome trupučiu cinamono.
Dedame į orkaitę ir kepame apie 35-40 minučių.
Prieš patiekdami, pusryčių apkepą su obuoliais atvėsiname bent 10 minučių.
(Šį apkepą galima daryti ir dagiau sluoksnių).

Kategorijos:Apkepai, Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: batonas, cinamonas, cukraus pudra, kiaušiniai, muskatas, obuolys, sviestas

 

Panašūs receptai

Varškės apkepas indeliuose su trešnėmis
Varškės apkepas indeliuose su trešnėmis
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai

Previous Post: « Pusryčių skrebutis su braškėmis ir migdolais
Sekantis įrašas: Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt