• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ryžių ir bananų pudingas

2010-11-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ryžių ir bananų pudingas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 50g
  • Pieno – 800ml
  • Cukraus – 100g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Muskato – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Razinų – 100g
  • Bananų – 2vnt.
  • Ryžių (Ilgagrūdžių) – 100g

Gaminimas

  1. Į puodą pilame 400ml pieno ir sudedame nevirtus ryžius bei razinas ir užverdame.
  2. Užvirus sumažiname ugnį ir uždengtame puode verdame apie 15 minučių (kol ryžiai suminkštėja).
  3. Po 15 minučių nuimame puodą nuo ugnies ir sudedame sviestą, išmaišome, kad ištirptų.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių.
  5. Atskirame dubenyje išplakame kiaušinius su likusiu pienu, trintais bananais, cukrumi, druska bei cinamonu.
  6. Į kiaušinių plakinį sudedame ryžius ir gerai išmaišome. Masę supilame į kepimo indą ir dedame į orkaitę kur kepame apie 35 minutes.
  7. Po 35 minučių išimame pudingą, pabarstome maltu muskatu ir dedame atgal į orkaitę 15 minučių.
  8. Ryžių ir bananų pudingą patiekiame tiek šiltą, tiek šaltą.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai Tagged With: bananai, cinamonas, cukrus, kiaušiniai, muskatas, pienas, razinos, ryžiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Uogų galetė
Uogų galetė
Trupininis slyvų pyragas
Trupininis slyvų pyragas

Previous Post: « Dešrelių gabaliukai tešloje
Sekantis įrašas: Vakarykštės keptos vištos salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt