Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 200g
- Cukraus – 120g
- Kvietinių miltų – 300g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šauktštelis
- Cinamono – 1 arbatinis šauktštelis
- Rududu (skardinių) – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Dubenyje išmaišome sviestą su cukrumi, kol jis taps minkštas ir purus.
- Tada suberiame miltus, druską, cinamoną, vanilę bei kiaušinį ir labai gerai išmaišome tešlą.
- Paruoštą tešlą dedame į šaldiklį bent 15 minučių.
- Atšaldytą tešlą iškočiojame 0,5cm storio ir supjaustome norimos formos sausainiais, kuriuos išdėliojame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
- Sausainius dedame į orkaitę ir kepame iki 10 minučių.
- Iškeptus sausainius atskiriame pusiau ir vieną dalį (iš vienos pusės) aptepame “Rududu” karamele, o ant viršaus dedame neapteptą sausainį.
- Perteptus sausainius atvėsiname ir patiekiame.
ieva
atrodo skaniai ;]]