• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sausainiai pertepti karamele

2010-11-17 by Kulinarė 1 Comment

Sausainiai pertepti karamele

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 200g
  • Cukraus – 120g
  • Kvietinių miltų – 300g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šauktštelis
  • Cinamono – 1 arbatinis šauktštelis
  • Rududu (skardinių) – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Dubenyje išmaišome sviestą su cukrumi, kol jis taps minkštas ir purus.
  3. Tada suberiame miltus, druską, cinamoną, vanilę bei kiaušinį ir labai gerai išmaišome tešlą.
  4. Paruoštą tešlą dedame į šaldiklį bent 15 minučių.
  5. Atšaldytą tešlą iškočiojame 0,5cm storio ir supjaustome norimos formos sausainiais, kuriuos išdėliojame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
  6. Sausainius dedame į orkaitę ir kepame iki 10 minučių.
  7. Iškeptus sausainius atskiriame pusiau ir vieną dalį (iš vienos pusės) aptepame „Rududu“ karamele, o ant viršaus dedame neapteptą sausainį.
  8. Perteptus sausainius atvėsiname ir patiekiame.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Sausainiai Tagged With: cinamonas, cukrus, Desertai, karamelė, kiaušiniai, sausainiai, sviestas, vanilė

 

Panašūs receptai

Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Traškūs imbieriniai sausainiai
Traškūs imbieriniai sausainiai
Kakaviniai oreo skonio macarons
Kakaviniai oreo skonio „macarons“

Previous Post: « Salotos su varškės kukuliukais
Sekantis įrašas: Japoniški kopūstų blyneliai (Okonomiyaki) »

Reader Interactions

Comments

  1. ieva

    2012-02-02 at 18:13

    atrodo skaniai ;]]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt