• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šokoladinė Panna cotta

2010-08-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Šokoladinė Panna cotta

Ingridientai

  • Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 500g
  • Pieno – 150ml
  • Cukraus – 150g
  • Kakavos – 4 šaukštai
  • Baltojo šokolado – 30g
  • Želatinos – 4 šaukšt.
  • Šokolado (juodojo) – 30g

Gaminimas

  1. Į puodą supilame pieną, suberiame želatiną ir 10 minučių paliekame.
  2. Po to dedame ant silpnos ugnies ir kaitiname maišydami, kol želatina ištirpsta.
  3. Tada supilame grietinę, cukrų, beriame truputį druskos, suberiame kakavos miltelius ir viską kaitindami ant silpnos ugnies maišome, kol cukrus visiškai ištirpsta.
  4. Ištirpus cukrui gautą masę supilstome į stiklinius indelius ir paliekame, kad atvėstų.
  5. Atvėsusius desertus dedame į šaldytuvą, kad panna cotta visiškai atvėstų ir sustingtų.
  6. Patiekdami pabarstome tarkuotu juodu bei baltu šokoladu.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, Desertai, grietinė, kakava, pienas, šokoladas, želatina

 

Panašūs receptai

Citrininiai ledų pyragaičiai
Citrininiai ledų pyragaičiai
Naminiai morengai
Naminiai morengai
Šokoladiniai - bananiniai avižiniai batonėliai
Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai

Previous Post: « Bazilikų ir česnakų padažas
Sekantis įrašas: Pagrindinis polentos receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt