Ingridientai
- Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Grietinės (30%) – 500g
- Pieno – 150ml
- Cukraus – 150g
- Kakavos – 4 šaukštai
- Baltojo šokolado – 30g
- Želatinos – 4 šaukšt.
- Šokolado (juodojo) – 30g
Gaminimas
- Į puodą supilame pieną, suberiame želatiną ir 10 minučių paliekame.
- Po to dedame ant silpnos ugnies ir kaitiname maišydami, kol želatina ištirpsta.
- Tada supilame grietinę, cukrų, beriame truputį druskos, suberiame kakavos miltelius ir viską kaitindami ant silpnos ugnies maišome, kol cukrus visiškai ištirpsta.
- Ištirpus cukrui gautą masę supilstome į stiklinius indelius ir paliekame, kad atvėstų.
- Atvėsusius desertus dedame į šaldytuvą, kad panna cotta visiškai atvėstų ir sustingtų.
- Patiekdami pabarstome tarkuotu juodu bei baltu šokoladu.
Parašykite komentarą