• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šokoladinis bananinis pyragas

2013-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100g šokolado
  • 150g sviesto
  • 175g cukraus pudros
  • 3 kiaušiniai
  • 160g miltų
  • 0,9 a.š. kepimo miltelių
  • 0,5 a.š. druskos
  • 30g kakavos miltelių
  • 2 bananai
  • 30g sviesto
  • 2 v.š. miltų
  • 1 v.š. rudojo cukraus
  • 2 v.š. smulkintų pekano riešutų

Gaminimas


Bananus sutriname į košę.
Šokoladą išlydome mikrobangų krosnelėje ar dvigubame karšto vandens dubenyje.
Užpilui į dubenėlį sudedame sviestą į miltus ir sutriname. Sudedame pekano riešutus ir rudą cukrų. Labai gerai sumaišome.
Dubenyje sumaišome sviestą su cukrumi iki purios masės. Įmušame į sviestą kiaušinus ir plakame iki vientisos masės, tada suberiame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Gerai išmaišome. Į tešlą sudedame trintus bananus bei lydytą šokoladą. Paruoštą šokoladinę tešlą pilame į kepimo skardą, ant viršaus beriame paruoštus riešutus su sviestu ir dedame į orkaitę, kur kepame pyragą apie 45 minutes.
Prieš patiekdami iškeptą šokoladinį bananinį pyragą atvėsiname bent 10 minučių.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai Tagged With: bananai, cukraus pudra, kakava, kiaušiniai, miltai, pekano riešutai, šokoladas, sviestas

 

Panašūs receptai

Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Uogų galetė
Uogų galetė
Trupininis slyvų pyragas
Trupininis slyvų pyragas

Previous Post: « Makaronai su grietinėlės ir pupelių padažu
Sekantis įrašas: Greiti makaronai su grybais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt