• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šokoladinis keksas su cinamonu

2010-05-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Šokoladinis keksas su cinamonu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 50g
  • Cukraus – 200g
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Vandens – 100ml
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vanilės ekstrakto – 1 arbatinis šauktštelis
  • Daržovių aliejaus – 50ml
  • Pasukų – 50ml
  • Cinamono – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kakavos – 5 arb. šaukšt.

Gaminimas

  1. Sviestą, vandenį, aliejų ir kakavos miltelius supilame į puodą ir kaitiname iki virimo temperatūros.
  2. Kitame inde sumaišome cukrų, miltus ir druską. Pilame šokoladinę masę į miltus ir cukrų, gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumulų. Tada suberiame kepimo miltelius bei supilame pasukas, dar kartą išmaišome.
  3. Atskirame indelyje suplakame kiaušinius, vanilę bei cinamoną ir gautą plakinį pilame į kekso tešlą.
  4. Visiškai paruoštą tešlą pilame į kepimo formą ir dedame į įkaitintą orkaitę (190 laipsnių) ir kepame apie 25-30 minučių.
  5. Iškeptą keksą atvėsiname, išimame iš kepimo formos ir pabarstome cukraus pudra ir cinamonu.

Kategorijos:Desertai, Keksai ir keksiukai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cinamonas, cukrus, Desertai, kakava, keksas, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, pasukos, Patiekalai receptai, receptas, sviestas, vanilė

 

Panašūs receptai

Šokoladiniai cukinijų keksiukai
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
Morkų keksiukai
Morkų keksiukai
Bananiniai keksiukai
Bananiniai keksiukai

Previous Post: « Makaronai su vištienos ir šparagų padažu
Sekantis įrašas: Kiaulienos nugarinė su česnakais ir rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt