Ingridientai
- Sviesto – 50g
- Cukraus – 70g
- Kvietinių miltų – 100g
- Kiaušinių – 3vnt.
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Apelsinų – 2vnt.
- Šokolado (juodojo) – 60g
Gaminimas
- Nulupame apelsinus ir supjaustome riekėmis.
- Dubenėlyje išlydome sviestą su šokoladu.
- Atskirame dubenyje išplakame kiaušinį su cukrumi ir grietine. Į plakinį supilame atvėsusį šokoladą ir kartu su miltais viską išmaišome.
- Kepimo skardą išklojame popieriumi ir sudedame apelsinus. Ant viršaus pilame paruoštą pyrago tešlą.
- Dedame į orkaitę, kur kepame 20 minučių (svarbiausia neperkepti, kad neprarastų sultingumo).
Parašykite komentarą