
Ingridientai
- Sviesto – 400g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Citrinų – 2vnt.
- Migdolo riešutų – 250g
- Cukraus pudros – 150g
- Trapios tešlos – 200g
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
- Kepimo indą išklojame iškočiota trapia tešla ir dedame į orkaitę. Kepame apie 10 minučių, kol tešla švelniai paruduos.
- Tuo metu dubenyje išplakame kiaušinius su cukraus pudra. Į plakinį dedame tarkuotos citrinų žievelės, įspaudžiame sultis, suberiame maltus migdolus ir išmaišome. Išlydome sviestą ir supilame jį į kiaušinius.
- Išimame iškeptą pyrago tešlą ir atvėsiname. Ant atvėsusio pyrago pagrindo pilame kiaušinių plakinį ir dedame 25 minutėms į orkaitę kepti.
- Prieš patiekiant atvėsinti ir pabarstyti cukraus pudra.
Parašykite komentarą