• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trapi tešla

2010-06-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Tešla

Ingridientai

  • Sviesto – 300g
  • Kvietinių miltų – 500g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Cukraus pudros – 200g

Gaminimas

  1. Dubenyje ištriname sviestą su miltais bei cukraus pudra (jei naudojama).
  2. Tada dedame kiaušinius ir užminkome tešlą.
  3. Gerai išminkius ir gavus vientisą prie rankų nekimbančią tešlą ją dedame į šaldytuvą 1 valandai.
  4. (Tešla iškočiojama maždaug 2-3 cm storio. Ja išklojamas kepimo indas).

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: kiaušiniai, margarinas, miltai, tešla

 

Panašūs receptai

Varškės apkepas su karamelizuotais bananais
Varškės apkepas su karamelizuotais bananais
Vaisių ir riešutų duona
Pusryčių apkepas su obuoliais

Previous Post: « Paprastas obuolių pyragas
Sekantis įrašas: Mėsos pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt