• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vaisių ir riešutų duona

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100g anakardžių riešutų
  • 100g migdolų
  • 100g graikinių riešutų
  • 100g moliūgo sėklų
  • 150g džiovintų abrikosų
  • 150g džiovintų spanguolių
  • 220g miltų
  • 1.25 a.š. kepimo miltelių
  • 0,25 a.š. druskos
  • 2 kiaušiniai
  • 100g cukraus
  • 2 v.š. brendžio (nebūtina)

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sudedame visus riešutus ir džiovintus vaisius.
Atskirame dubenyje suplakame kiaušinius su cukrumi ir brendžiu (geriausia plakti elektriniu plaktuvu). Plakame iki kol masė tampa puri.
Plakinį supilame į dubenį su vaisiais ir riešutais. Šaukštu viską labai gerai išmaišome.
Kepimo indą truputį ištepame riebalais ir supilame tešlą.
Dedame duoną į orkaitę kur kepame 1,5 valandos.
Prieš patiekdami duoną, bent 30 minučių atvėsiname.

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: abrikosai, anakardžių riešutai, brendis, cukrus, duona, graikiniai riešutai, kepimo milteliai, kiaušiniai, migdolai, miltai, moliūgo sėklos, spanguolės

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai
Tradicinis naminis batonas
Tradicinis naminis batonas

Previous Post: « Totoriškas padažas žuviai
Sekantis įrašas: Rūkytos lašišos ir obuolių sumuštinis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt