Ingridientai
- 100g anakardžių riešutų
- 100g migdolų
- 100g graikinių riešutų
- 100g moliūgo sėklų
- 150g džiovintų abrikosų
- 150g džiovintų spanguolių
- 220g miltų
- 1.25 a.š. kepimo miltelių
- 0,25 a.š. druskos
- 2 kiaušiniai
- 100g cukraus
- 2 v.š. brendžio (nebūtina)
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sudedame visus riešutus ir džiovintus vaisius.
Atskirame dubenyje suplakame kiaušinius su cukrumi ir brendžiu (geriausia plakti elektriniu plaktuvu). Plakame iki kol masė tampa puri.
Plakinį supilame į dubenį su vaisiais ir riešutais. Šaukštu viską labai gerai išmaišome.
Kepimo indą truputį ištepame riebalais ir supilame tešlą.
Dedame duoną į orkaitę kur kepame 1,5 valandos.
Prieš patiekdami duoną, bent 30 minučių atvėsiname.
Parašykite komentarą