• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Varškės spurgos

2010-10-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Varškės spurgos

Ingridientai

  • Cukraus – 120g
  • Kvietinių miltų – 300g
  • Kiaušinių – 5vnt.
  • Kepimo miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Varškės – 500g

Gaminimas

  1. Ištriname varškę su cukrumi.
  2. Dedame kiaušinius bei miltus ir rankomis išminkome. Jei tešla išeina per minkštą, dedame dar miltų. Sudedame kepimo miltelius.
  3. Įkaitiname aliejų gilioje keptuvėje ar puode.
  4. Šaukštu imame varškės tešlą, formuojame burbuliukus ir dedame į įkaitintą aliejų (formuoti patogiau šlapiomis rankomis, tada nekimba tešla prie rankų).
  5. Spurgas kepame tiek, kol jos švelniai pagelsta.
  6. Iškeptas spurgas galime pabarstyti cukraus pudra.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragėliai ir bandelės Tagged With: aliejus, cukrus, Desertai, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, spurgos, varškė

 

Panašūs receptai

Naminiai kruasanai
Naminiai kruasanai
Uogų galetė
Uogų galetė
Moliūginis pyragėlis
Moliūginis pyragėlis

Previous Post: « Makaronų salotos su krevetėmis
Sekantis įrašas: Lašišos pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt