• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Dešrelių troškinys su kopūstais

2015-10-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Dešrelių troškinys su kopūstais

Troškiniui reikės

  • 5 storų rūkytų dešrelių
  • 5 bulvių
  • 400g pjaustyto kopūsto
  • 2 svogūnų
  • 2 morkų
  • 300ml vandens
  • 2 v.š. sviesto
  • druskos
  • pipirų

 

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą ir jame pakepiname tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus.
  3. Dideliame dubenyje sumaišome pakeptas daržoves, kubeliais pjaustytas bulves, pjaustytus kopūstus bei pjaustytas dešreles.
  4. Pabarstome druska ir pipirais.
  5. Viską sudedame į kepimo indą ir užpilame vandeniu.
  6. Dedame į orkaitę, kur troškiname 40 minučių, kas 15 minučių pamaišydami.
  7. Jei troškinys labai išsausėja – pilame dar vandens.
  8. Bulvėms suminkštėjus baigiame troškinti.
  9. Šį troškinį lygiai taip pat galima troškinti ir puode, tačiau troškinamas orkaitėje jis lengvai apskrunda.
  10. Patiekiame karštą.
  11. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: bulvės, dešrelės, kopūstas, morkos, sviestas, svogūnai, troškinys

 

Panašūs receptai

Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys kokosų piene
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Alaus čili
Alaus čili

Previous Post: « Bulvių ir cukinijų kugelis
Sekantis įrašas: Naminė Tahini pasta (sezamų sviestas) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt