Troškiniui reikės
- 5 storų rūkytų dešrelių
- 5 bulvių
- 400g pjaustyto kopūsto
- 2 svogūnų
- 2 morkų
- 300ml vandens
- 2 v.š. sviesto
- druskos
- pipirų
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir jame pakepiname tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus.
- Dideliame dubenyje sumaišome pakeptas daržoves, kubeliais pjaustytas bulves, pjaustytus kopūstus bei pjaustytas dešreles.
- Pabarstome druska ir pipirais.
- Viską sudedame į kepimo indą ir užpilame vandeniu.
- Dedame į orkaitę, kur troškiname 40 minučių, kas 15 minučių pamaišydami.
- Jei troškinys labai išsausėja – pilame dar vandens.
- Bulvėms suminkštėjus baigiame troškinti.
- Šį troškinį lygiai taip pat galima troškinti ir puode, tačiau troškinamas orkaitėje jis lengvai apskrunda.
- Patiekiame karštą.
- Skanaus!
Parašykite komentarą