Ingridientai
- 1 brokolis
- 1-2 kiaušiniai
- 100g džiūvėsių
- 150-200g hollandaise padažas
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Brokolius susmulkiname šakelėmis. Užverdame 1l vandens ir sudedame brokolius, kuriuos apverdame 2-4 minutes.
Kiaušinius suplakame. Į plakinį po vieną pamirkome brokolių šakeles, tada apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą į kiaušinį ir vėl į džiūvėsius.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi (geriau kad aliejaus būtų kuo daugiau) ir sudedame paruoštus brokolius. Kepame daržoves po 2-3 minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Iškeptus brokolius sudedame ant rankšluostinio popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai.
Džiūvėsiuose keptus brokolius patiekiame šiltus užpiltus hollandaise padažu.
Parašykite komentarą