• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Geltonasis karis

2021-01-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Geltonasis karis

Puikiai tiks šaltiems žiemos vakarams

Jums reikės:

  • 400gr. vištienos filė
  • 250ml kokoso pieno
  • 200ml stalo vandens
  • 2-3 šaukštų geltono kario pastos
  • 4 galvučių pievagrybių
  • 1/2 raudonosios paprikos
  • 1 saldžiojo svogūno
  • 50gr. žaliųjų šparagų
  • kalendros
  • baziliko papuošimui

Gaminimo eiga:

  1. Apkepti kario pastą.
  2. Įdėti vištiena ir taip pat apkepti.
  3. Pilti kokoso pieną, vandenį palaukti, kol užvirs.
  4. Berti visas daržoves.
  5. Troškinti kol daržovės suminkštės.
  6. Patiekdami papuošiame baziliku bei kalendra.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Eglei Markovskai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Moliūgų sriuba
Sekantis įrašas: GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt