• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Geltonasis karis

2021-01-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Geltonasis karis

Puikiai tiks šaltiems žiemos vakarams

Jums reikės:

  • 400gr. vištienos filė
  • 250ml kokoso pieno
  • 200ml stalo vandens
  • 2-3 šaukštų geltono kario pastos
  • 4 galvučių pievagrybių
  • 1/2 raudonosios paprikos
  • 1 saldžiojo svogūno
  • 50gr. žaliųjų šparagų
  • kalendros
  • baziliko papuošimui

Gaminimo eiga:

  1. Apkepti kario pastą.
  2. Įdėti vištiena ir taip pat apkepti.
  3. Pilti kokoso pieną, vandenį palaukti, kol užvirs.
  4. Berti visas daržoves.
  5. Troškinti kol daržovės suminkštės.
  6. Patiekdami papuošiame baziliku bei kalendra.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Eglei Markovskai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Moliūgų sriuba
Sekantis įrašas: GRIKIŲ KOTLETAI SU BROKOLIAIS IR VARŠKE »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt