• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kivių ir braškių koktelis

2019-03-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Kivių – 3vnt
  • Pieno – 0.25 puodelio
  • Apelsinų sulčių – 0.75 puodeliai
  • Braškių – 9vnt
  • Jogurto (vanilino) – 0.75 puodeliai
  • Jogurto (vanilino) – 1 puodelis
  • Kivių – 4vnt
  • Pieno – 0.5 puodelio
  • Apelsinų sulčių – 1 puodelis
  • Braškių – 12vnt
  • Kivių – 1vnt
  • Apelsinų sulčių – 0.25 puodelio
  • Pieno – 0.75 puodeliai
  • Braškių – 3vnt
  • Jogurto (vanilino) – 0.25 puodelio
  • Kivių – 2vnt
  • Apelsinų sulčių – 0.5 puodelio
  • Pieno – 1 puodelis
  • Braškių – 6vnt
  • Jogurto (vanilino) – 0.5 puodelio

Gaminimas

  • Sudedame visus ingredientus į blenderį ir išplakame.

Kategorijos:Gėrimai, Nealkoholiniai kokteiliai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Obuolių kokteilis su migdolais
Obuolių kokteilis su migdolais
Nealkoholinis Mojito ledukų kokteilis
Nealkoholinis Mojito ledukų kokteilis
Mango ledų kokteilis
Mango ledų kokteilis

Previous Post: « Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi
Sekantis įrašas: Vištiena – Fajita »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt