• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

„Gnocchi“ su porų padažu

2010-10-28 by Kulinarė Palikti komentarą

"Gnocchi" su porų padažu

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 250g
  • Bulvių – 1000g
  • Petražolių – 30g
  • Kvietinių miltų – 300g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Porų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir išverdame. Dar karštas bulves sutriname ir į jas sudedame miltus ir kiaušinius. Rankomis išminkome tešlą. (Tešlą reiktų daryti iš kuo karštesnių ir sausesnių bulvių).
  2. Į tešlą dedame žiupsnelį druskos ir susmulkintas petražoles. (Jei tešla labai minkšta galime dėti šaukštą krakmolo).
  3. Iš bulvių tešlos suformuojame plonas „dešreles“ ir jas supjaustome maždaug 1cm dydžio virtinukais.
  4. Gilioje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą porą, kurį pakepame apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
  5. Tuo metu užverdame puode porą litrų vandens ir į verdantį vandenį sudedame virtinukus. Verdame kelias minutes, kol jie iškyla į paviršių.
  6. Išvirtus virtinukus nusunkiame ir sudedame į keptuvę su porais. Ten kartu troškiname porą minučių ir patiekiame.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, gnocchi, kiaušiniai, miltai, petražolė, poras, sviestas

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Keptas netikras zuikis su šonine
Sekantis įrašas: Jautienos troškinys su pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt