• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Greita bulvių košė

2010-10-25 by Kulinarė 1 Comment

Greita bulvių košė

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 1000g
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Bulves nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir verdame apie 20 minučių pasūdytame vandenyje.
  2. Išvirtas bulves nusausiname. Į bulves dedame sviestą, grietinę, pabarstome druska ir pipirais ir viską išmaišome.
  3. Patiekiame kaip garnyrą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, garnyras, grietinė, sviestas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Lašišos sriuba (žuvienė)
Sekantis įrašas: Perlinių kruopų apkepas su rūkyta šonine »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Virtos vištienos kotletukai | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 18:32

    […] Vištieną išverdame, nuimame nuo kaulo ir sumalame kartu su česnako skiltelėmis. Beriame druskos ir pipirų, čiobrelius, sudedame manų kruopas, įmušame kiaušinius ir kartu su majonezu sumaišome. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir šaukštu dedame paruoštos vištienos kotletų masės. Kepame neilgai, po keletą minučių, kol švelniai paruduoja. Virtos vištienos kotletus patiekiame su grybu padažu ir daržovių garnyru ar bulvių koše. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt