Gražiai patiektas maistas dar skanesnis! Ar jau matėte mūsų sparčiai augantį indų asortimentą? Lėkštės, puodeliai, dubenėliai – viską rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.
Reikės:
- 1 didelio svogūno
- 1 česnako skiltelės
- 2 vidutinių morkų
- 1 saliero stiebo
- Gabalėlio poro
- 1/3 saldžiosios paprikos
- 3 vidutinių bulvių
- Didelės saujos jaunų burokėlių lapelių
- Skardinės baltųjų konservuotų pupelių (arba tokio pat kiekio virtų)
- Ekologiško sultinio kubelio + apie 1 litro vandens
- Juodųjų pipirų, druskos
- Kietojo sūrio patiekimui
- Alyvuogių aliejaus kepimui
Gaminimas:
- Alyvuogių aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytus svogūną ir saliero stiebą.
- Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir papriką, įspauskite česnako skiltelę ir visas daržoves apkepkite, kol suminkštės.
- Tuo tarpu karštame vandenyje ištirpdykite ekologišką sultinio kubelį.
- Perkelkite daržoves į puodą su sultiniu.
- Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite, kol jos suminkštės.
- Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
- Bulvėms išvirus, sriubą kelis kartus patrinkite rankiniu bulvių košės trintuvu, kad konsistencija būtų truputį kreminė.
- Sudėkite perkoštas ir perplautas konservuotas pupeles.
- Šiek tiek pasmulkinkite ir sudėkite burokėlių lapus.
- Tiekite apibarstę kietuoju sūriu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Ievai.
Parašykite komentarą