Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Greitam čili troškiniui reikės:
- 1 v.š. aliejaus
- 1 vidutinio dydžio svogūno
- 500g maltos jautienos
- 800g pomidorų savo sultyse (2 skardinių)
- 1/2 a.š. malto kumino
- 1/2 a.š. paprikos miltelių
- Čili miltelių, pagal skonį
- Druskos ir pipirų, pagal skonį
- 1 skardinės raudonųjų pupelių
- Kelių šaukštų konservuotų kukurūzų
- Čederio sūrio, pagal skonį
- Kukurūzų tortilijų
- Sunokusio avokado
Gaminimo eiga:
- Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
- Puode įkaitiname aliejų ir sudedame svogūną. Kepiname iki kol suminkštėja.
- Sudedame maltą jautieną. Vis pamaišant kepiname iki kol visiškai iškepa.
- Jei konservuoti pomidorai nesmulkinti, juos susmulkiname. Supilame pomidorus ir prieskonius į puodą ir išmaišome.
- Jei troškinys per tirštas, galima įpilti vandens.
- Sudedame pupeles.
- Uždengiame puodą dangčiu ir troškiname 30 minučių. Retkarčiais pamaišome.
- Pačioje pabaigoje sudedame kukurūzus.
- Troškinį tiekiame apibarstytą tarkuotu sūriu, smulkintu avokadu ir kukurūzų tortilijomis.
- Jei troškinys per aštrus, „nugesinti“ galima šaukštu grietinės.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Emilijai.
Parašykite komentarą