Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 100g
- Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
- Vištienos sultinio – 400ml
- Morkų – 2vnt.
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Brokolių – 200g
- Grikių – 200g
- Petražolių – 4 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Į puodą pilame aliejų ir sudedame smulkintus svogūnus bei kario prieskonius.
- Po kelių minučių supilame sultinį ir sudedame pjaustytas morkas, brokolius ir grikius. Verdame ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.
- Sudedame grietinę ir petražoles, įberiame druskos ir pipirų, išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą