
Gražiai patiektas maistas dar skanesnis! Ar jau matėte mūsų sparčiai augantį indų asortimentą? Lėkštės, puodeliai, dubenėliai – viską rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.
Reikės:
- 1 puodelio grikių
- 2 puodelių vandens jiems virti
- Didelės saujos juodųjų alyvuogių
- Didelės saujos žaliųjų alyvuogių
- 3 agurkų
- 70g varškės sūrio
- 100g konservuotų kukurūzų
- 3 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
- Ypač tyro alyvuogių aliejaus
- Trečdalio didesnės citrinos
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Balzaminio acto apšlakstymui
Gaminimas:
- Grikius užpilkite 2 puodeliais verdančio vandens.
- Virkite uždengtame puode ant nedidelės kaitros apie 15 min. Vanduo pilnai susigers.
- Tuo tarpu agurkus supjaustykite pusmėnuliais, alyvuoges – griežinėliais, o saulėje džiovintus pomidorus – stipriai susmulkinkite.
- Sumaišykite su kiek pravėsusiais arba visai atvėsusiais grikiais.
- Įmaišykite konservuotus kukurūzus.
- Įtrupinkite varškės sūrį, įspauskite citrinos sultis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Pagardinkite druska, šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir balzaminiu actu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Ievai.
Parašykite komentarą