• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų ir kiaušinių apkepas

2010-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Grybų ir kiaušinių apkepas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 50ml
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Grybų – 300g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 70g
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 50g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Išvirtus grybus sumalame mėsmale.
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu. Į kiaušinio plakinį suberiame miltus, įberiame druskos ir pipirų. Sudedame sumaltus grybus ir gerai išmaišome.
  4. Supjaustome šoninę ir svogūną. Juos pakepiname keptuvėje ir sudedame į kiaušinio plakinį.
  5. Kepimo indą truputį aptepame aliejumi arba išklojame kepimo popieriumi ir supilame grybų ir kiaušinių masę.
  6. Dedame patiekalą į orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
  7. Patiekiame karštą su salotomis ar mėgiamu padažu.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, grybai, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, miltai, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Cukinijų lazanija
Cukinijų lazanija

Previous Post: « Greita vištienos sriuba su makaronais
Sekantis įrašas: Kepta duona su sūrio padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt