Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 50ml
- Kiaušinių – 4vnt.
- Grybų – 300g
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 70g
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 50g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Išvirtus grybus sumalame mėsmale.
- Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu. Į kiaušinio plakinį suberiame miltus, įberiame druskos ir pipirų. Sudedame sumaltus grybus ir gerai išmaišome.
- Supjaustome šoninę ir svogūną. Juos pakepiname keptuvėje ir sudedame į kiaušinio plakinį.
- Kepimo indą truputį aptepame aliejumi arba išklojame kepimo popieriumi ir supilame grybų ir kiaušinių masę.
- Dedame patiekalą į orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
- Patiekiame karštą su salotomis ar mėgiamu padažu.
Parašykite komentarą