
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 2vnt.
- Grybų – 400g
- Kvietinių miltų – 4 šaukštai
- Petražolių – 2 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Virtus grybus sumalame ir dedame į didesnį indą.
- Kartu malame arba labai smulkiai pjaustome svogūną. Į grybus suberiame miltus, dedame kiaušinį ir smulkintas petražoles, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Masė neturi būti tirštą, turi būti panašiai, kaip blynų tešla.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame paruoštos grybų masės. Kotletukus kepame neilgai, kol iš abiejų pusių švelniai paruduoja.
- Patiekiame su bulvių koše ir sviesto ir grietinės padažu.
Parašykite komentarą